home
Home

 

persoonlijk
Persoonlijk

 

muziek
Muziek

 

geofictie
Geofictie

 

Muka
Muka

 

verhalen
Verhalen

 

foto's
Foto's

 

colofon
Colofon

English (Engels)Laura

Op 14 april 2004 liep ik op straat in Utrecht, op weg naar het Griftpark om in het gras een boek te lezen, toen ik werd herkend. Het was Laura, die ik jaren eerder soms ontmoette bij concerten. De hele verdere dag brachten we door in het park, en in de komende weken bleek zij de ware te zijn voor mij, tot mijn grote geluk. Op 26 april begonnen we een relatie. Al snel noemden we onszelf soms LaMa, en verscheen bij ons beider voordeuren een briefje met daarop "Huize LaMa".

Die zomer gingen we op vakantie naar Marokko, waar we in Tanger ringen voor elkaar kochten. Sinds die dag, vonden we, waren we getrouwd. Voor de wet zijn we getrouwd op 26 maart 2008, een maand nadat we waren gaan samenwonen.

Naast muziek was mijn belangrijkste hobby lange tijd geofictie, maar tegenwoordig staat de liefde voor mijn vrouw Laura centraal in mijn leven. Zat ik vroeger tot diep in de nacht achter mijn bureau verhalen te verzinnen, tegenwoordig kan ik diep gelukkig zijn als ik een avond voor de televisie op de bank hang met mijn lief. Verhalen over een zelfverzonnen land schrijf ik niet meer. Ik hou van muziek, films, fotograferen, fietsen, het bezoeken van de kinderboerderij, Donald Duck lezen en nog veel meer. Maar vooral hou ik van Laura. Na zoveel jaren voelt dat nog steeds dagelijks alsof ik op een roze wolk door het leven ga.


Laura

Laura in juli 2022 (foto door Hubert Roza).


Laura

Laura in augustus 2017.


Laura

Laura in juni 2014.


Laura

Laura in april 2014.


Laura

Laura in april 2013 (foto gemaakt met smartphone).


Laura

Laura in maart 2013, na bezoek aan de kapper.


Laura

Laura in augustus 2012 in de Eifel.


Laura

Laura in augustus 2011 in onze tuin.


Laura

Laura in februari 2011.


Laura danst

Laura danst, september 2010 in Hall's Green.


Laura

Laura in augustus 2010 (op Summer Darkness).


Laura

Laura in mei 2009 in Bergen (foto door Seán Kelly).


naar het begin van de bladzijde